Links - OefentherapieSittard

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Links

Info
Beroepsvereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck
Dit is de website van de Oefentherapeut en de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM).

De oefentherapeut biedt paramedische zorg op het gebied van houding en beweging. Met behulp van oefeningen worden bestaande klachten behandeld en wordt er gewerkt aan het voorkomen van nieuwe klachten. De oefentherapeut onderscheidt zich door verder te kijken dan de klacht zelf, dat wil zeggen dat de klacht wordt geplaatst in het totaalbeeld van de houding en het bewegen van een cliënt.

Door op de logo's te klikken worden de sites geopend!!

Oefentherapeuten Cesar / Mensendieck Westelijk Mijnstreek
Op deze site vindt u informatie over de samenwerkende oefentherapeuten in de Westelijke Mijnstreek. Wilt u meer informatie over uw eventuele klacht en oefentherapie, bezoek dan eens de site van de landelijke vereniging van oefentherapeuten VvOCM.
Gezond bewegen
Gezondbewegen.nl heeft als missie om mensen te motiveren en te inspireren om gezond te bewegen met als doel het verbeteren van gezondheid en vitaliteit en werkt hiervoor samen met diverse organisaties en redacteuren.
Gezond en met plezier bewegen is van grote waarde maar voor veel mensen nog niet vanzelfsprekend.

Gezondbewegen.nl biedt hierin een bijdrage door bezoekers te voorzien van toegankelijk en onderbouwd nieuws, artikels en advies over gezondheid en beweging als onderdeel van “stages of change” naar een gezonde leefstijl .
 
Kwaliteitsregister Paramedici
Op deze website vindt u informatie over het Kwaliteitsregister Paramedici.

Voor patiënten, cliënten, zorgverzekeraars, werkgevers is algemene informatie over het kwaiteitsregister te vinden. Tevens kan het Kwaliteitsregister Paramedici geraadpleegd worden.
 

Praktijk voor Oefentherapie Cesar ------ Vouerweg 90 6136AM Sittard Tel.: +31 (0)46 4525814 ------ Therapeut: Monique Poolen

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu